Zoek een Recept, zoek en vind de lekkerste recepten!

Zoek een Recept

Pommes Duchesse

Recept geplaatst door
35minuten
Voorbereiding: 15 minuten | Koken: 20 minuten | Couverts: 4

Ingredients

  • 1 kg  aardappelen (bintjes)
  • 4 eigelen
  • peper en zout
  • nootmuskaat

Directions

  1. Snij de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in koud, gezouten water. Prik om te testen of ze gaar zijn. Giet ze af en schud ze droog. Draai ze door een passé-vite (roerzeef) en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  2. Voeg de eigelen toe en meng goed met een garde. Leg bakpapier op een bakplaat en draai torentjes van de puree met een spuitzak. Zet ze in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 10 min.
Rubriek:

Laat een beoordeling achter