Zoek een Recept, zoek en vind de lekkerste recepten!

Zoek een Recept

Pasta met gorgonzola saus

Recept geplaatst door
20 minuten
Voorbereiding: 10 minuten | Koken: 10 minuten | Couverts: 4

Ingredients

  • 300 gr pasta
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 200 gr champignons
  • 150 ml kookroom
  • 50 gr blauwe kaas
  • Handje walnoten
  • Handje peterselie
  • Peper en Zout
  • Olijfolie

Directions

  1. Kook de pasta gaar zoals op de verpakking vermeld staat. Speltpasta is over het algemeen heel snel gaar.
  2. Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in wat olijfolie.
  3. Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Voeg ze bij de uien en bak ze mee.
  4. Breng de room aan de kook en voeg de gorgonzola toe. Laat de blauwe kaas smelten en breng de saus op smaak met peper en zout.
  5. Meng de gorgonzolsaus door de pasta en voeg de gebakken champignons toe.
  6. Garneer de pasta met gorgonzolasaus met fijn gehakte peterselie en wat walnoten.
Rubriek:

Laat een beoordeling achter