Zoek een Recept, zoek en vind de lekkerste recepten!

Zoek een Recept

Carpaccio van rosbief met truffelmayonaise

Recept geplaatst door
15 minuten
Voorbereiding: 15 minuten | | Couverts: 4

Ingredients

  • 200 gr rosbief
  • 4 el Truffelmayonaise
  • 2 el water
  • 40 gr pijnboompitten
  • Handje zongedroogde tomaatjes
  • 50 gr rucola
  • Parmezaan
  • Olijfolie

Directions

  1. Verdeel de plakjes rosbief over het bord.
  2. Maak de sla aan iets met iet olijfolie en verdeel dit in het midden van de rosbief.
  3. Snijd een paar zongedroogde tomaatjes in stukjes en verdeel deze over het bord.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en verdeel ze over de carpaccio.
  5. Maak de truffelmayonaise aan met het water, hierdoor wordt het iets vloeibaarder en kan je het beter over de carpaccio dresseren.
  6. Dresseer de truffelmayonaise over de carpaccio.
  7. Garneer de carpaccio van rosbief met wat Parmezaan.
Rubriek:

Laat een beoordeling achter