Zoek een Recept, zoek en vind de lekkerste recepten!

Zoek een Recept

Bagel met zalm en geitenkaas

Recept geplaatst door
15 minuten
Voorbereiding: 10 minuten | Koken: 5 minuten | Couverts: 1

Ingredienten

  • 1 bagel
  • 1 plakje gerookte zalm
  • 40 gram zachte geitenkaas
  • handjevol rucola
  • 3 verse zongedroogde tomaatjes
  •  olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden.
  2. Snij de bagel doormidden en leg een plakje zalm op 1 helft. Strooi wat peper op de zalm.
  3. Verkruimel de geitenkaas over de zalm en doe de bagel ongeveer 4 minuten in de oven op 200 graden.
  4. Maak de rucola aan met iets olijfolie en een klein beetje peper en zout.
  5. Als de geitenkaas gesmolten is, leg je de rucola erop en vervolgens de zongedroogde tomaatjes.
  6. Tip: als je van een zoetje houdt kan je een klein beetje honing over de geitenkaas sprenkelen
Rubriek:

Laat een beoordeling achter