Zoek een Recept, zoek en vind de lekkerste recepten!

Zoek een Recept

Aardappelsalade met groene pesto, kappertjes en rucola

Recept geplaatst door
25 minuten
Voorbereiding: 5 minuten | Koken: 20 minuten | Couverts: 4

Ingredients

  • 750 gram lichtkruimige (ongeschilde) aardappels
  • 50 gram rucola
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 3-4 eetlepels verse pesto

Directions

  1. Kook de aardappels in gezouten water gaar en laat ze droog stomen in de pan. Leg in een mooie schaal de rucola en besprenkel met een beetje olijfolie.
  2. Breng de aardappels op smaak met grof zeezout, vers gemalen peper en een scheutje olijfolie. Hussel voorzichtig en verdeel over de rucola.
  3. Besprenkel de salade met de pesto (eventueel aangelengd met een klein beetje extra olijfolie) en garneer met de kappertjes.
  4. Dit recept is voldoende als bijgerecht, maar wil je de salade iets meer vullend maken, voeg dan beetgare sperziebonen en eventueel stukjes gebakken kip toe.

Laat een beoordeling achter